koelmat hond gel

Geeft uw hond een aangename en verfrissende koeling op hete zomerdagen. De koelmatten 24/7 van Coolpets heeft gn water, elektriciteit, vriezer of koeling nodig. Deze mat wordt geactiveerd door druk en beweging. Bij constant gebruik van ongeveer 3 tot 4 uur neemt het effect af, maar na 30 seconden is de mat weer 100% klaar voor gebruik.

Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw hond. Hiervoor is de AFP Chill Out-Always Cool Dog Mat Speciaal ontwikkeld. Koelmat AFP Chill Out 50 x 40 cm heeft nog geen reviews.

De trixie hondenbadjas word verkocht door petsgifts.nl. wij zijn jouw online dierenwinkel, en verkopen in heel Europa de beste producten voor jouw huisdier. Category

Houdt uw hond koel op warme dagen! Vul met water en stop het in de vriezer. Eenmaal bevroren zorgt het ijs en de speciale gel binnenin de AFP Chill Out-Ice Ball voor de perfect afkoeling op warme dagen! Zorgt voor schone tanden.

koelmat hond tom en co O’Tom tekenhaak Snel en pijnloos. Eenvoudig te gebruiken.. Koelmat. Biedt uw hond of kat verkoeling als er geen schaduw of water in de buurt is. Vulling van koelende gel. Verkrijgbaar in.

Hou uw hond koel bij warme temperaturen dankzij de Duvo+ koelmat. Deze verkoelende mat is gevuld met een veilige en zelfkoelende gel die wordt geactiveerd als uw hond op de mat gaat liggen. Onmiddellijk gebruiksklaar, zonder tussenkomst van water, koelkast of diepvries.

Deze Quick cooler izi koelmat is geschikt voor zowel de kleine als grotere hondenrassen. Doordat de hond op de mat gaat liggen wordt de verkoelende gel geactiveerd. Na een paar uur hoeft de hond maar eventjes van de mat af te komen zodat deze zich weer kan herstellen om vervolgens weer voor uren zijn werk te kunnen doen.

Gel Koelmat voor honden Hou je hond koel bij warme temperaturen dankzij de Duvo+ koelmat. Deze verkoelende mat is gevuld met een veilige en zelfkoelende gel die wordt geactiveerd als uw hond op de mat gaat liggen. onmiddelijk gebruiksklaar, zonder tussenkomst van water, koelkast of diepvries. ALs uw hond hem enkele minuten niet gebruikt dan.

Dit gaat om een koelmat die niet nat hoeft gemaakt worden, of hoeven die van jou ook niet nat gemaakt te worden. Vorig jaar hebben mijn man en sam op de koelmat gezeten gelegen, ze hadden het heerlijk koel, voordeel van die koelmat, niks word vochtig, ik kan zo’n natte niet op de houten vloer leggen, dan krijg ik een grote vlek.

Cookies / Terms / sitemap
^