hondentuig dubbele sluiting

De EzyDog halsband Double Up is een zachte en stevige halsband met een dubbele sluiting. Grote en sterke honden kunnen hun halsband kapot trekken. Het zwakste punt is dan de sluiting. De RVS D-ringen halen de druk weg bij de makkelijk te bereiken gesp waardoor je dubbele veiligheid en zekerheid hebt.

hondentuig met ring aan voorkant hondentuig optillen The latest Tweets from optile (@optile). a next-generation open #payment platform to scale, unify, and optimize the #onlinepayment setup of your global business. #optile. mnchen, Bayernicepeak hondentuig Icepeak – Perfekte Verschmelzung von funktionalitt und style der gedankliche Ansatz von Icepeak ist es, dem kunden einen sorgenfreien und wunderschnen Tag in der Natur zu ermglichen. der optimale schutz vor schlechten wetterbedingungen ist das key-feature des finnischen Labels.Er zit een ring aan de voorkant van het tuig waardoor je de hond dubbel kunt vastmaken; bovenop het tuigje en aan de voorkant (niet alleen aan de voorkant!). Bovendien is de pasvorm zo goed, dat het tuigje als gegoten zit en daardoor de hond zo weinig mogelijk hindert wat erg belangrijk is als je met je hond traint om het uitvallen te verminderen.

Het Mekuti tuig is ontwikkeld door Ttouch therapeuten om zoveel mogelijk feeling met de hond te krijgen.Dit gepatenteerde tuig heeft een ring op de borst, op de rug en een extra ring aan de 2 zijkanten. Bij het tuig wordt een prettige, in kleur bijpassende, riem meegeleverd.

anny x hondentuig italiaans hondentuig speciaal hondentuig Technical features: – The Sport Harness is a Swedish-type harness in polypropylene, with a large handle that can be used to hold the dog firmly in case of need. – The adjustments on the chest and ribcage mean it can be fitted to any breed of dog. – With its special construction, the harness can be put on and taken off in a matter of seconds.Het Tre Ponti Primo hondentuig is een sterk en innovatief ontworpen hondentuig. dit italiaans hondentuig is geschikt voor middelgrote tot zeer grote honden. Het Primo harnas is allround inzetbaar. Gebruik het tuig bij het wandelen, fietsen, zwemmen maar ook sporten met u hond.FAST AND EASY DOG HARNESS. Our Quick Fit dog harness is designed to fit dogs of all sizes comfortably and with full control. As simple to fit as a dog collar, this lightweight one-click harness is loved by dog owners and dogs alike.

Het EzyDog Chest Plate Tuig is een hondentuig met een stevige borstplaat en een sluiting op de rug. Met dit tuig kunt u de hond goed onder controle houden en de belasting voor de hond wordt verdeeld over de borst (in plaats van de keel, bij een halsband).

Sluiting kan niet op slot en iets minder robuust dan van bijvoorbeeld het merk Karlie. De Hunter variant kent wel een slot Tre Ponti Tuigen. Tre Ponti is een merk met veel verschillende soorten tuigen voor zowel kleine als grote honden. Het voordeel van deze tuigen is dat ze zijn voorgevormd en.

hondentuig feel free zacht xs 1.For After-Sale issues such as defective/ missing/ wrong products, product operation issues, tracking a parcel or checking order status, please feel free to submit the request. Pre-Sales. 2.Live chat customer services team-Available for Pre-Sale questions. Start online chat.

HondenPage: alles over uw hond of honden,fokkers en puppy’s. Je vindt hier het hondenforum, honden foto’s, fokkers, puppy’s, de honden encyclopedie en nog veel meer !

Het tuigje is zeer eenvoudig aan te doen, heeft maar 1 klikgesp sluiting. De borstband over de voorborst beperkt de bewegingsvrijheid. Klikgesp kan in de oksel gaan schuren. Angstige honden kunnen er uit ontsnappen door voluit achteruit te trekken. De My K9 tuigjes zijn volledig gevoerd met waterafstotende neopreen of zachte fleece

Ook wil je geen hondentuig met de sluiting aan de voorkant, omdat dit op de borst van de hond kan irriteren. Vooral de tuigen die voor de borst langs lopen en achter de voorpoten langs kunnen onder de oksels schuren. Daarnaast is de kans groot dat als het tuig iets te groot is de hond zijn tuig kan afdoen door zijn poten door de voorste lus te.

Dit is handig aan te trekken nylon tuig waar ook labels op bevestigd kunnen worden net als bij het K9 tuig. Door de dubbele band blijft het tuig over het algemeen beter op zijn plaats zitten dan vergelijkbare tuigen met 1 band. Klik hier voor een online verkooppunt.

Cookies / Terms / sitemap
^