bol.com hondenbuggy

Hondenbuggy’s koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, ’s avonds of in het weekend* Gratis retourneren Ontdek het nu voor 6,99 p.j..

Hondenbuggy’s een fijne manier om te wandelen met uw hond, groot assortiment

Nieuwe hondenbuggy All terrain big wheels antraciet hondenbuggy all terrain big wheels antraciet enkele positieve eigenschappen van deze prachtige buggy zijn: zeer gemakkelijk uitklapbaar., of weer in te vouwen. Stevige uitvoering met prima ritsen, en een stevige polyesther stof. 3 Grote stevige kunststof wielen, met een stevig zwenkend voorwiel.

Innopet Hondenfietskar Sporty Dog Oranje/Zwart. Deze hondenfietskar is ideaal om wandelen en fietsen te combineren. De fietskar voor de hond is namelijk tegelijkertijd ook een hondenbuggy!

De buggy beschikt over een grote mand voor bijvoorbeeld boodschappen en een parkeerstand. De uitneembare mat is eenvoudig te reinigen. Gezien de fabrikant ook kinderwagens levert welke moeten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen, is ook de Tog Fit Pet Roadster hondenbuggy een product van zeer hoge kwaliteit.

Bekijk het bord "hondenbuggy" van MB Nieuw op Pinterest. Bekijk meer ideen over Honden, Buggy en Katten.

Op zoek naar een mooie en betaalbare hondenbuggy? In onze winkel vind u diverse modellen voor zowel kleine als ook grote honden. een hondenbuggy kan gebruikt worden voor honden met lichamelijk problemen die niet lang kunnen of mogen lopen of u gebruikt de hondenbuggy gewoon om lekker met uw hond te winkelen.

Trixie hondenbuggy De Trixie hondenbuggy kent een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Belastbaar tot 15 kg en dus prima geschikt voor de kleinere honden. Lekker met elkaar aan de wandel in de natuur of op drukkere plaatsen, waar u uw hond liever niet los laat lopen.

In de hondenbuggy’s webshop vindt u een groot assortiment honden artikelen maar ook antiblaf banden en nog veel meer

hondenbuggy blauw een training hoeft niet altijd met dezelfde oefeningen te zijn, het is tenslotte een hobby. Dit was een deel van een oefening in de C-klas: hondjes in de buggy en 10m vooruit rijden šŸ˜€ Niemand is.

Innopet hondenbuggy Cleo is een nieuw model (2016) in een schitterende Denim look. Hondenbuggy Cleo is voorzien van een luxe afgewerkt "White Finished" frame, afneembare bak, veel opbergmogelijkheden en ook nog eens zeer compact. De specificaties van de Innpet Cleo Denim look: Gewicht buggy 10 kg Geschikt voor belasting tot max. 20 kg.

Cookies / Terms / sitemap
^